OTEI FIAT IFTA FIAT IFTA 2024 kong resszus szeptemberben

FIAT-IFTA 2024 kongresszus szeptemberben Krakkóban

2024.03.06. / Érdekesség

Idén a lengyelországi Krakkó ad otthont a 17. FIAT-IFTA Kongresszusnak és az 53. FIAT-IFTA I.C.D. éves találkozónak. A 2024. 09. 18-20. között megrendezésre kerülő találkozót a Lengyel Temetkezési Szövetség támogatja, amely a lengyelszervezete és a FIAT-IFTA valamint az IoFaCI nemzeti tagja.

A Lengyelország gyönyörű városában, Krakkóban megrendezésre kerülő találkozó jó lehetőség lesz a nemzetközi üzleti kapcsolatépítésre a temetkezési iparág szakemberei között, alkalom a tapasztalatcserére, a konferencia szekcióiból való inspirálódásra, a temetkezési termékek gyártóinak és forgalmazóinak, valamint a szolgáltatóknak a változatos kínálatának megismerésére, valamint tartós üzleti kapcsolatok kialakítására. A FIAT-IFTA találkozó a szervezet legújabb fejlesztéseire, valamint a balzsamozással, a koporsószabványosítással és a temetkezési ipar fenntarthatóságával kapcsolatos oktatásra összpontosít. Ha részt vesz a FIAT-IFTA 2024-es kongresszusán, egy nagyon ünnepélyes pillanatnak lesz tanúja: sor kerül a FIAT-IFTA elnöki jelvényeinek átadásának és az új FIAT-IFTA igazgatótanács bejelentésének. Emellett felfedezheti Krakkó – az UNESCO által védett egykori királyi főváros – történelmét és műemlékeit, megtapasztalhatja a lengyel konyha különleges ízeit, és elmerülhet a régió vibráló kultúrájában.

A FIAT-IFTA 2024 Kongresszus a CKF13 Fabryczna Konferencia Központ modern helyszínén kerül megrendezésre. A CKF13 elegáns és modern termei a Fabryczna City komplexum részét képezik, amely az utóbbi évek egyik legtekintélyesebb helyszíne lett Krakkóban. A komplexumon belül található a modern, négycsillagos Mercure Fabryczna City Hotel, a kongresszus résztvevői számára ajánlott fő szálloda, valamint egy lakónegyed minden szükséges infrastruktúrával. Többek között egy gasztronómiai passzázs is található itt a legkölönfélébb lenygel és nemzetközi kulináris élményekkel. A Fabryczna City komplexum jó összeköttetéssel rendelkezik a főpályaudvarral, a Krakkó-Balice nemzetközi repülőtérrel és Krakkó óvárosával.

A FIAT-IFTA 2024 Convention eseményeinek első programtervezete elérhető a https://fiatifta2024.com/agenda weboldalon.

A FIAT-IFTA 2024 Kongresszussal kapcsolatos minden részlet a www.fiatifta2024.com oldalon található.

A cikk a FIAT-IFTA olalárol került átvételre, fordításra. Az eredeti cikk itt található.

Menüpontok

© 2024. OTEl - Minden jog fenntartva.