NECROEXPO Lengyelországban – Nemzetközi temetkezési kiállítás június 7-9.

2024.05.06.
Közügy

A 10. jubileumi NECROEXPO Nemzetközi Temetkezési és Temetői Vásár 2024. június 7-9. között kerül megrendezésre a lengyelországi Kielce városában.

A Necroexpo temetkezési kiállítás és vásár – a nemrég megrendezésre került TANEXPO után – Európa egyik legnagyobb iparági rendezvénye, mely a területen dolgozók számára az új trendeket, érdekességeket ötvözi izgalmas előadásokkal. A Necroexpo a tudáscserére, a legújabb technológiák bemutatására és a személyre szabott temetkezési szolgáltatások innovatív megközelítéseinek felfedezésére létrehozott, nemzetközi találkozási platform.

A kielcei temetkezési expó a hagyományosan mindig nagy érdeklődéssel kísért halottaskocsi felvonulással indul, illetve a legszínvonalasabb temetkezési autógyártók széles körű és részletes, egyedi bemutatóival egészül ki. A látogatók forradalmi termékek és szolgáltatások széles skálájára számíthatnak, a környezetbarát temetkezési lehetőségektől kezdve a digitális emlékhely platformokig.

A Kielcei Vásárközpontban megrendezésre kerülő Necroexpo az iparág legújabb fejlesztései, technológiái és trendjei mellett a szakértők által vezetett inspiráló előadások és workshopok is megtekinthetőek többek között az alábbi témákban:

  • Ravatalozói ruházati cikkek bemutatása.
  • A gyászban nyújtott támogatás új lehetőségei: szakmaiság és az ügyfél iránti gondoskodás kifejezése.
  • Biztonság a ravatalozóban. Hogyan érezzük magunkat biztonságban a fertőzésektől, amikor holttestekkel dolgozunk?
  • Új munkavédelmi és munkahigiéniai előírások a temetkezési iparágban.
  • Az elhunytak személyiségi jogainak és adatainak védelme. A temetkezési vállalkozók és a temetkezési vállalkozók jogai és kötelezettségei.
  • A katolikus temetések és a világi szertartások összekapcsolásának lehetőségei.

További információkért látogasson el a https://www.targikielce.pl/necroexpo weboldalra.

A lengyel szervezők megkeresték az MTFE elnökségét is a helyszínen tartott sírásó verseny kapcsán, és a 2023-as győztes magyar csapat, a Paraklétosz örömmel vállalta is a részvételt a megmérettetésen. A kirándulást ennek a rendezvénynek az apropóján kívánja megszervezni az MTFE, ezért a rövid időre való tekintettel május 10-ig, (péntek) lehet náluk jelentkezni a magyar érdeklődőknek is az info@mtfe.hu e-mail címen keresztül.

Menüpontok

© 2024. OTEl - Minden jog fenntartva.